آی فاز داد این باخت پرسپولیسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... من که خیلی حال کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... تا این قطبی باشه که دیگه شاخ نشه واسه حریفاشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...دقت کردید هر وقت هم میبازن سریع زوم میکنن رو داور بیچارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!! آخه این داور چه گناهی کرده من نمیدونم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من که به اتفاق دوستان داشتم مسابقه رو میدیدم ... اون گل رو که خوردن ... گفتم اگه بازی با همین نتیجه تموم بشه اینا گیر میدن به داور بیچاره... که همینطورم شد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در صورتی که داور کاملا درست و سالم قضاوت کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... شاهد بودید که به فجر حدود 7 تا کارت زرد دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... کاملا در این بازی برتری از آن فجر بود و پرسپولیسیها هیچ حرفی واسه گفتن نداشتند... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اینا رو ول کنین ... آبی رو عشقه !!! قهرمان لیگ ... جام خلیج فارس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks